Jdi na obsah Jdi na menu
 


HISTORIE ANEB CO SE U NÁS UDÁLO ...


16. října 2007 to je osudové datum kdy jsme se poprvé účastnili naší první soutěže v elektronických šipkách, pod záštitou Regionální hostinské ligy (RHL – EŠ).


Pod názvem Kameňáci, jsme se zúčastnili všech kol v druhé lize, kterých bylo v sezóně 2006/2007 celkem 18. Ve složení Marek Tomáš, Horák Martin (dále jen Marwyn), Pikart Zdenek (Ponka), Hýbl Jiří (Hašiš), Domaniková Lenka starší (Mamka) a mladší (Lenka), Krejčí Monika, David a Zdena a Klosová Vendula, jsme se snažili odkoukat techniku od zkušenějších soupeřů a jako nováčci udělat alespoň malý dojem. Na počátku sezóny se nám moc nedařilo. Teprve jsme se rozkoukávali. Ale po novém roce jsem pod dohledem kapitána Tomáše Marka zapracovali na technice i taktice a tréninkem jsme vše dávali dohromady. Tato snaha se nám vyplatila a přišla první remíza a dokonce i výhra. Přišla vlna velké radosti a všechen ten úspěch se musel pořádně oslavit. Však to bylo zasloužené J


Na konci sezóny jsme sice opět zůstali na konci tabulky, ale přece jen s lepším pocitem, než na počátku sezóny.

Uspořádali jsem šipkařskou zábavu, kterou jsem si vydělali pár korunek, které opět ,v rámci tréninku nebo zápasu, naházíme do šipkařského automatu.

Píše se rok 2007 a my jsme se rozhodli pro nový a zvučnější název. Nechali jsme se inspirovat jedním známým a oblíbeným filmem. Od tohoto dne se prezentujeme pod názvem Piráti z Kamenné.

Nechali jsme si udělat trička s naším logem a jmény. Na které nám přispěla i obec, které bychom chtěli moc poděkovat. A také nesmíme zapomenout na příspěvek hospůdky Kamenná, která je naší základnou a také na další sponzory, kteří se na potisku a vyrobení triček podílely. Tímto bychom chtěli všem moc poděkovat. Pokud to bude v našich silách, tak jsme ochotni tuto pomoc oplatit.

Nová šipkařská sezóna odstartovala dne 20. října 2007 zahajovacím turnajem v Litovli. Vyslali jsme sem partu vyvolených a byl to velice zajímavý turnaj. Naši hoši Zdenek Pikart (Ponka) a Martin Horák (Marwyn) pod vedením kapitána Tomáše Marka, se nepozorovaně proplétali až do finálové desítky. Marwyn nevydržel herní nápor a nakonec se neumístil na tak výrazných pozicích jako naši dva zbývající hráči. Když se oba naši borci dostali do první pětky, padl los na jejich společný duel. Z něj vzešel vítězně Ponka, ale moc tomu nechybělo a mohlo to být  i naopak. Tomáš obsadil krásné páté místo a Ponka dál bojoval. Jeho snaha byla oceněna krásným pohárem, věcným darem a šampusem za vynikající 2. místo na tomto turnaji. Což je pochopitelně velice krásný výsledek. Tak snad nám bude štěstí přát i v dalších zápasech, které nás teprve čekají.

Více informací o našich výsledích najdete v sekci našich výsledků dle Podzimní či Jarní části.

Píše se rok 2008 a v našich řadách došlo k menší technické změně. Jelikož pro velkou přízeň mladých obyvatel naší obce, jsme již nemohli efektivně fungovat jako jeden tým, tak jsem se rozhodli, že do nové sezóny vkročíme rouvnou dvakrát. Rozdělením všech přihlášených potencionálích hráčů - Pirátů z Kamenné vznikl tým A pod vedením Tomáše Marka a tým B pod vedením Davida Krejčího.
V týmu A
nenastaly žádné větší změny a jádro zůstalo ve stejném složení (viz fotogalerie pirátů) - Tomáš, Marwyn, Ponka, Ježour, Venda a přibyl Láza.
Tým B se skládá z rádoby přeběhlíků áčka - David, Zdena, Lenka st. a nových posil - Radús a Jarda - mají to jako zpestření místo fotbalu ... a přespolní Marek a Tomáš Flášarovi.
Z našich řad vystoupili - Lenka mladší, Monča a Hašiš. Dále se s nimi ovšem počítá jako s čestnými členy a hráči při tréninku atd.
Tak jsme se pustili v novém složení do začínající sezóny 2008/2009 a věříme v dobré výsledky.
Zůstaňte nám dále věrni. Děkujeme

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oprášit historii

Venda,7. 11. 2012 11:45

Ahoj Pitári ... koukám, že historie se Vám zasekla na roku 2008 a nyní hrajete v jakém složení? Nebo jste se reinkarnovali do Victoria Kamenná? Chtělo by to oživit a alespoň dodat nynější složení týmu ... co?!
Jinak ať to lítá přátelé!